Wat doen wij

Wat doen wij

VLC is gespecialiseerd in het verlenen van “Claims Services” voor o.a. verzekeraars, overheden, multinationals, oliemaatschappijen, netbeheerders, energieleveranciers, transport, bouwsector, dredging, offshore, technologie bedrijven en vele andere ondernemingen en industrieën in binnen- en buitenland.

Wij denken mee met onze klanten en houden daarbij altijd rekening met situaties als gevolg van ‘pre-schade’ en ‘post-schade’.

Specialisten in Aansprakelijkheidsrecht

VLC heeft jarenlange ervaring op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Of het nu gaat om het verrichten van een haalbaarheidsonderzoek, het voeren van juridisch verweer of het incasseren van een (regres)vordering, bij VLC bent u aan het juiste adres.

Als (juridisch) adviseur van verzekeraars, multinationals en het grootbedrijf hebben wij diepgaande expertise in huis.

Insurance & Claims Management diensten

Totale Schadeafwikkeling (TSA); o.a. beoordeling van dekking, toedracht en schadehoogte. Hierna kort en bondige rapportage. In eerste instantie op afstand (desk-job). Waar nodig wordt fysieke expertise ingezet.

Schaderegeling (materieel en immaterieel) ; o.a. polis-advies, schadevaststelling, rapportage, schadebehandeling, verweer en/of regresvoering.

Assistentie bij processing van polis- en schade-stromen;  creëren en uitwerken van verzekeringen, blockchain claims- en polis-concepten, het stroomlijnen van procedures en Business Process Outsourcing (BPO).

Combined Claims & Fraud Registration (CCFR), bulk dossier registratie, filtering van claims/claimanten, Schade-check en Fraude-onderzoek, MI reporting.

Overflow capaciteiten

Overname van polis en schadebehandeling n.a.v. te hoge werkdruk door endogene en/of exogene factoren.

Finality en Run off diensten

Werkzaamheden door beëindiging van onderneming en/of betreffende afdeling.

Risk Management diensten

Veiligheidsonderzoeken tbv preventiemaatregelingen.
Schade-rapportages en -analyses,
(HSSE)-incidentenrapportages, preventie, training en markt-updates.

Audit diensten

Beoordeling van dossiers; herziening van reserves, zicht op eventuele hiaten, lekschade, fraude, KPI’s, schadebehandeling en/of overige operationele zaken.

Geef een antwoord